Turcia Incendiu / Două dintre stațiunile preferate ale românilor din Turcia ... / Patru persoane au murit în urma incendiilor devastatoare care au cuprins regiuni vaste din zona stațiunilor de pe coasta de sud a turciei și peste 180 de oameni au fost răniți.

Turcia Incendiu / Două dintre stațiunile preferate ale românilor din Turcia ... / Patru persoane au murit în urma incendiilor devastatoare care au cuprins regiuni vaste din zona stațiunilor de pe coasta de sud a turciei și peste 180 de oameni au fost răniți.. Trei persoane au fost găsite decedate în urma unui incendiu forestier masiv din sudul turciei, a anunţat agenţia turcă pentru situaţii de urgenţă (afad), informează reuters. Turiștii sunt martorii incendiilor izbucnite pe coasta mediteraneană a turciei foto: Turişti cuprinşi de panică au fugit sâmbătă la malul mării în turcia, pentru a fi evacuaţi cu barca, după ce au fost îndemnaţi să evacueze unele hoteluri din staţiunea balneară bodrum, la marea egee, din cauza pericolului unor incendii de pădure din apropiere, potrivit presei turce, relatează the associated press. Televiziunile au prezentat imagini cu locuitori care alergau să se urce în maşini în timp ce străzile erau învăluite în fum, relatează reuters. Incendii de vegetație în turcia, pe coasta mării egee și în sud, în antalya.

În turcia, incendiile de vegetație iau amploare pe coastele mării egee și în sud, în antalya. Incendiu uriaş de vegetaţie în antalya, staţiunea în care îşi petrec vacanţa sute de români: Afară nu se poate sta, aerul este irespirabil 28 iulie 2021 2 min read admn de câteva zile, temperaturile au depăşit 40 de grade în zona manavgat, din antalya, staţiunea în care sute de români îşi petrec concediul în această perioadă. Incendii de vegetație în turcia, pe coasta mării egee și în sud, în antalya. Marea majoritate a turiștilor sunt în hotel.

Incendii devastatoare în Turcia provocate de caniculă
Incendii devastatoare în Turcia provocate de caniculă from www.romaniatv.net
18 pacienţi şi cinci cadre. Trei persoane au fost găsite decedate în urma unui incendiu forestier masiv din sudul turciei, a anunţat agenţia turcă pentru situaţii de urgenţă (afad), informează reuters. Mai multe sate şi câteva hoteluri din zonele turistice au fost evacuate de urgenţă, transmite reuters. Fumul cauzat de incendiu este văzut în manavgat, antalya, turcia, 28 iulie 2021. Incendiu uriaş de vegetaţie în antalya, staţiunea în care îşi petrec vacanţa sute de români: Televiziunile au prezentat imagini cu locuitori care alergau să se urce în maşini în timp ce străzile erau învăluite în fum, relatează reuters. Imagini de coșmar în turcia unde au izbucnit mai multe incendii de vegetație. Incendiu masiv la bodrum, cea mai exclusivistă stațiune a litoralului turcesc.

Imagini de coșmar în turcia unde au izbucnit mai multe incendii de vegetație.

Turiștii sunt martorii incendiilor izbucnite pe coasta mediteraneană a turciei foto: Afară nu se poate respira! Fumul a ajuns până la hotelurile unde sunt cazați mii de oameni, în provincia antalya. „în urma incendiului din manavgat, trei persoane au decedat. Incendiu de vegetaţie din sudul turciei vine după ce marţi a izbucnit un incendiu de vegetaţie în nordul atenei, la poalele muntelui penteli. Televiziunile au prezentat imagini cu locuitori care alergau să se urce în maşini în timp ce străzile erau învăluite în fum, relatează reuters. Incendii de vegetație în turcia, pe coasta mării egee și în sud, în antalya. Incendiu la un alt spital din românia. Peste 50 de persoane au fost rănite în incendiile devastatoare din turcia, anunță presa locală.un incendiu din orășelul managwat din provincia antalya a provocat evacuarea a trei zone rezidențiale.toate excursiile în zonele din apropierea orașului antalya au fost anulate, scrie ria novosti.un videoclip difuzat de. Marea majoritate a turiștilor sunt în hotel. Profimedia concediile turiștilor în antalya sunt amenințate de incendii foto: Dezastru provocat de incendii în turcia și italia. Am filmat din camera hotelului.

Patru persoane au murit în urma incendiilor devastatoare care au cuprins regiuni vaste din zona stațiunilor de pe coasta de sud a turciei și peste 180 de oameni au fost răniți. Flăcările au ajuns la hoteluri și turiștii sunt evacuați. Acest lucru a fost anunțat joi, 29 iulie, de către autoritatea turcă pentru situații de urgență (afad). Televiziunile au prezentat imagini cu locuitori care alergau să se urce în maşini în timp ce străzile erau învăluite în fum, relatează reuters. Flacarile au ajuns si la hoteluri, iar 3.000 de turisti au fost evacuati de urgenta.

Incendiu la fosta fabrica Zaharul din Oradea (VIDEO)
Incendiu la fosta fabrica Zaharul din Oradea (VIDEO) from www.ebihoreanul.ro
Incendiul din turcia a ieșit de sub control. Peste 50 de persoane au fost rănite în incendiile devastatoare din turcia, anunță presa locală.un incendiu din orășelul managwat din provincia antalya a provocat evacuarea a trei zone rezidențiale.toate excursiile în zonele din apropierea orașului antalya au fost anulate, scrie ria novosti.un videoclip difuzat de. Incendiu masiv și la bodrum, cea mai exclusivistă stațiune a litoralului turcesc. Imagini de coșmar în turcia unde au izbucnit mai multe incendii de vegetație. Mai multe sate şi câteva hoteluri din zonele turistice au fost evacuate de urgenţă, transmite reuters. Incendiu uriaş de vegetaţie în antalya, staţiunea în care îşi petrec vacanţa sute de români: Trei oameni au murit, joi, în urma unui incendiu de pădure în sudul turciei, unde autoritățile se luptă cu flăcările pentru a doua zi consevutiv, pe fondul suspiciunilor de incendiere, a anunțat agenția afad pentru situații de urgență și ministrul agriculturii, scrie reuters, potrivit news.ro. 23 de persoane au fost evacuate.

Am filmat din camera hotelului.

Imagini de coșmar în turcia unde au izbucnit mai multe incendii de vegetație. Patru morți, zeci de sate și hoteluri evacuate. Incendiu uriaş de vegetaţie în antalya, staţiunea în care îşi petrec vacanţa sute de români: Turişti cuprinşi de panică au fugit sâmbătă la malul mării în turcia, pentru a fi evacuaţi cu barca, după ce au fost îndemnaţi să evacueze unele hoteluri din staţiunea balneară bodrum, la marea egee, din cauza pericolului unor incendii de pădure din apropiere, potrivit presei turce, relatează the associated press. Turcia se confruntă cu incendii de proporții, fiind semnalate mai mult de 60 de focare în 17 provincii care au ieșire la marea egee și marea mediterană. Flacarile au ajuns si la hoteluri, iar 3.000 de turisti au fost evacuati de urgenta. Mai multe sate şi câteva hoteluri din zonele turistice au fost evacuate de urgenţă, transmite reuters. Fumul a ajuns până la hotelurile unde sunt cazați mii de oameni, în provincia antalya. Patru persoane au murit în urma incendiilor devastatoare care au cuprins regiuni vaste din zona stațiunilor de pe coasta de sud a turciei și peste 180 de oameni au fost răniți. Peste 100 de persoane au necesitat evacuare, îngrijiri. Profimedia concediile turiștilor în antalya sunt amenințate de incendii foto: Incendiul a izbucnit cu o oră în urmă. Autorităţile din turcia au intervenit imediat pentru a salva persoanele aflate în pericol şi pentru a stinge focul, potrivit reuters.

Trei persoane au fost găsite decedate în urma unui incendiu forestier masiv din sudul turciei, a anunţat agenţia turcă pentru situaţii de urgenţă (afad), informează reuters. În turcia, incendiile de vegetație iau amploare pe coastele mării egee și în sud, în antalya. A fost nevoie și de intervenția avioanelor și elicopterelor speciale, care au aruncat. Fumul cauzat de incendiu este văzut în manavgat, antalya, turcia, 28 iulie 2021. Focare au izbucnit inclusiv pe străzile unei stațiuni, printre blocuri și sub balcoane.

Tragedia care amintește de Piatra Neamț: Opt oameni au ...
Tragedia care amintește de Piatra Neamț: Opt oameni au ... from www.national.ro
Dezastru provocat de incendii în turcia și italia. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Incendiu în orașul turistic antalya. Joi, 29 iulie 2021, ora 22:49 Turişti cuprinşi de panică au fugit sâmbătă la malul mării în turcia, pentru a fi evacuaţi cu barca, după ce au fost îndemnaţi să evacueze unele hoteluri din staţiunea balneară bodrum, la marea egee, din cauza pericolului unor incendii de pădure din apropiere, potrivit presei turce, relatează the associated press. Doar în ultimele trei zile, în 26 de provincii, au fost înregistrate 85 de incendii, dintre care 11 sunt încă active. Imagini de coșmar în turcia unde au izbucnit mai multe incendii de vegetație. Am filmat din camera hotelului.

Focare au izbucnit inclusiv pe străzile unei stațiuni, printre blocuri și sub balcoane.

Mai multe sate şi câteva hoteluri din zonele turistice au fost evacuate de urgenţă, transmite reuters. Turişti cuprinşi de panică au fugit sâmbătă la malul mării în turcia, pentru a fi evacuaţi cu barca, după ce au fost îndemnaţi să evacueze unele hoteluri din staţiunea balneară bodrum, la marea egee, din cauza pericolului unor incendii de pădure din apropiere, potrivit presei turce, relatează the associated press. Patru morți, zeci de sate și hoteluri evacuate. Marea majoritate a turiștilor sunt în hotel. Focare au izbucnit inclusiv pe străzile unei stațiuni, printre blocuri și sub balcoane. Imagini de coșmar în turcia unde au izbucnit mai multe incendii de vegetație. Incendiu masiv și la bodrum, cea mai exclusivistă stațiune a litoralului turcesc. Fumul cauzat de incendiu este văzut în manavgat, antalya, turcia, 28 iulie 2021. Flacarile au ajuns si la hoteluri, iar 3.000 de turisti au fost evacuati de urgenta. Oamenii au fugit din calea flăcărilor, care au cuprins și o plajă. Peste 100 de persoane au necesitat evacuare, îngrijiri. Joi, 29 iulie 2021, ora 22:49 Incendii de vegetație în turcia, pe coasta mării egee și în sud, în antalya.